Friday, September 22, 2006

رنگ آمیزی گرم

رنگ‌آمیزی گرم یکی از مهمترین ومتداولترین روش‌های رنگ آمیزی در باکتری‌شناسی است که اولین بار توسط کریستین گرم ابداع شد. دراین رنگ آمیزی باکتری‌ها بر مبنای رنگ باکتری پس ازرنگ آمیزی به دودسته گرم مثبت و گرم منفی تقسیم می‌شوند. رنگ باکتری پس ازرنگ آمیزی به توانایی حفظ رنگ اول وبه عبارتی به ساختمان دیواره سلولی باکتری بستگی دارد. دررنگ آمیزی گرم باکتری‌های گرم مثبت پس ازرنگ آمیزی به رنگ بنفش وباکتری‌های گرم منفی به رنگ قرمز مشاهده می‌شود.
گرچه هر دو گروه یعنی باکتری‌های گرم مثبت و منفی دارای دیواره می‌باشند ولی فرق بین این دو گروه مربوط به خواصی است که در ساختمان دیواره سلولی آنها وجود دارد. اساس ساختمان در دیواره سلولی باکتری‌های گرم مثبت یک لایه ضخیمی‌است از پپتیدوگلیکان
1]*، ولی در باکتری‌های گرم منفی ضخامت آن به حداقل می‌رسد.
نخست رنگ کریستال ویوله رابه مدت ۳۰ تا ۴۵ ثانیه برروی گسترش باکتری روی لام ریخته درنتیجه همه باکتری‌ها به رنگ بنفش درخواهد درآمد.
پس از شستشو گسترش با آب به مدت ۳۰ تا ۴۵ ثانیه با لوگل می‌پوشانند. لوگل باکریستال ویوله ترکیب شده وایجاد کمپلکس‌های بزرگی می‌نمایید که باعث تثبیت رنگ کریستال ویوله درداخل دیواره سلولی باکتری می‌شود. پس ازاین مرحله نیز کماکان همه باکتریها به رنگ بنفش مشاهده می‌شوند .
مرحله رنگ زدایی مهمترین مرحله رنگ آمیزی است دراین مرحله پس از شستشو لام با آب لام به مدت ۱۵ تا۲۰ ثانیه در معرض موادرنگ زدا مانند الکل استون قرار می‌گیرد سپس با آب مورد شستشو قرار می‌گیرد. درباکتریهای گرم منفی که دارای لایه‌های پپتیدو گلیکان محدود وغشای خارجی غنی از چربی هستند این حلال باعث حذف این لایه‌ها وغشا می‌گردد وباکتری رنگ مراحل قبل راازدست می‌دهد. ولی درباکتریهای گرم مثبت به علت تعداد زیاد لایه‌های پپتیدوگلیکان وعدم وجود لیپید فراوان در غشا رنگ مرحله قبل ازغشا خارج نمی‌شود .درنتیجه پس ازاین مرحله باکتریهای گرم منفی بی رنگ ولی باکتریهای گرم مثبت کماکان بنفش باقی خواهند ماند .
در انتها سطح گسترش راباسافرانین یا فوشین (قرمز رنگ) به مدت ۳۰ تا ۴۵ ثانیه می‌پوشانیم سپس باآب شستشو داده و پس از خشک شدن بامیکروسکوپ مورد بررسی قرار میگیرد. دراین مرحله باکتری‌های بی رنگ به رنگ قرمز درمی‌آیند وباکتری‌های بنفش بدون تغییر رنگ باقی می‌مانند .

Tuesday, September 19, 2006

ارزیابی فعالیت آنتاگونیستی


Evaluation of antagonistic activity of trichoderma spp. Psendomonas fluorescens and Bacillus subtilis on pythium ultimum the causal agent of cucamber Damping-off
M.Taghinasab, H. Ruhani
Some samples of rhizoshperic soils were collected from cucumber fields in Hamedan, Kermanshah and kordestan provinces. This samples were used for isolation of Bacillus subtilis. Samples were cultured according to the serial dilution medium. Preliminary-bacterial and 21 trichoderma and pseudomonas flourescens isolates were screened against p.ultimum. The bacterial isolate were tested, for inhibitory activites and the trichoderma isolates were tested for inhibitory and hyper parasitic activities on p.ultimum by tow methods:
Dual culture and culture upon the colony of target fungus respectively. The results showed that isolates B.subtilis, trichoderma sp. (2), trichoderma sp (3) and pseudomonas fluorescens have more inhibitory effect toward the mycelial growth of P.ultimum and isolates T.harzianum, T.Pseudokoningi and trichoderma sp (1). On the basis of this results we can propose application of integrated isolates belonging to P.fluorescens and Trichoderma sp (2) and trichoderma sp (3) isolates for biological control cucumber damping-off. The greenhouse tests are accomplishing for using the single and integrated isolates.

Monday, September 18, 2006

کلاس باکتری بیماریهای باکتریایی لوبیا

http://vegetablemdonline.ppath.cornell.edu/factsheets/Beans_Bacterial.htm

کلاس باکتری Xanthamonas

http://wheat.pw.usda.gov/~lazo/docs/xmal/

کلاس میکروب PGPR

http://www.ag.auburn.edu/~mlowens/pgpr/

کلاس باکتری اسامی طبقه بندی شده باکتریها

http://www.bacterio.cict.fr/

کلاس باکتری تفاوت در لکه برگی قارچی و باکتریایی

http://web1.msue.msu.edu/msue/imp/modop/00001666.html

کلینیک اینترنتی تشخیص بیماریهای گیاهی

http://plantclinic.cornell.edu/

کلاس باکتری لکه باکتریاایی فلفل

http://ohioline.osu.edu/hyg-fact/3000/3123.html

کلاس باکتری پزمردگی باکتریایی لوبیا

http://www.ianrpubs.unl.edu/epublic/live/g1562/build/g1562.pdf

کلاس باکتری بیماریهای باکتریایی سویا

http://www.ianrpubs.unl.edu/epublic/pages/publicationD.jsp?publicationId=349

کلاس باکتری آخرین تغییرات در اسامی باکتری ها

http://www.dsmz.de/microorganisms/bacterial_nomenclature.php

کلاس باکتری bacterial ring rot of potato

http://axp.ipm.ucdavis.edu/PMG/r607100211.html

Sunday, September 17, 2006

الکتروفورز پروتئین

روی تیتر میتوانید کلیک کنید
تجزیه و تحلیل ژل
http://www.ruf.rice.edu/~bioslabs/studies/sds-page/gellab3.html
http://www.mcb.uct.ac.za/sdspage.html منبعی دیگر

quick guide for identifying maize diseases

http://www.cimmyt.org/english/docs/field_guides/maize/diseases.htm

Diagnostic Keys to Major Tree Fruit

http://www.caf.wvu.edu/kearneysville/wvufarm6.html